Вчера осъмнахме с новината, че водещата на На кафе“, Гала , е

...
Вчера осъмнахме с новината, че водещата на На кафе“, Гала , е
Коментари Харесай

Ето вълшебната бабешка рецепта, с която Гала се лекува от COVID-19 (Снимки):

Вчера осъмнахме с новината, че водещата на „ На кафе “, Гала , е с коронавирус . Любимото лице от екрана за момента се усеща добре и даже през днешния ден води емблематичното си предаване по много ексцентричен метод.

Макар и под карантина през днешния ден „ На кафе “ стартира онлайн, само че за първи път в историята на утринното развлекателно предаване всичко се случва по скайп и всеки от водещите е вкъщи.

 Гала болна

БЛИЦ напомня, че въпреки всичко русокоската не води за сефте от вкъщи си.

През 2017 година тя и половинката й Стефан, водеха предаването от леглото си, а Гала даже имитираше Виктория Бекъм, повдигайки палаво краче в пижама.Водещата разкри и една бабина рецепта , която пие, с цел да пребори подлата болест.

„ Имам към момента усет, не хапвам скариди, а залагам на прашец с мед и джинджифил “, призна тя и добави, че въпреки всичко пие и голям брой медикаменти.  Всички към мен се усещат добре, успокои останалите панелисти русокоската.  „ Всички ме плашат, че след 5-ия ден признаците се утежняват, а ситуацията непрекъснато се мени. Засега признаците при мен са едни и същи, а най-вече ме изтезава главоболието. Имам грипоподобна симптоматика и болки в цялото тяло и мускулите “, добави водещата.

 На кафе онлайн

Всички панелисти й пожелаха бързо излекуване, а при тези им думи до Гала изникна обичаният й Стефан, който усмихнато помаха на камерата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР